today-is-a-good-day
18.2 C
Athens

Ρέθυμνο: Δωρεάν rapid tests την Πέμπτη 18 Μαρτίου

Διενέργεια Rapid Test για την ανίχνευση του COVID-19 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021 στο Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου από Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης η Κινητή Ομάδα του ΕΟΔΥ της Π.Ε. Ρεθύμνης σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνης, την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Ρεθύμνου και την βοήθεια του Ερυθρού Σταυρού, θα διενεργήσουν δωρεάν την εξέταση Rapid Tests για την ανίχνευση του COVID-19 από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. στο χώρο του Δημοτικού Κήπου.

Η συμμετοχή και παρουσία των πολιτών του Δήμου Ρεθύμνης κρίνεται απαραίτητη και ουσιαστικής σημασίας για την προφύλαξη της Δημόσιας Υγείας και τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Την Τρίτη ξεκινά ο εμβολιασμός στα Ανώγεια

Στο μεταξύ από την Τρίτη 16/03/21 το Κέντρο Υγείας Ανωγείων θα ξεκινήσει τους εμβολιασμούς, μια θετική εξέλιξη όπως τη χαρακτήρισε ο δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης, για ολόκληρο το δήμο. Παράλληλα ο δήμαρχος ζητάει από τους δημότες των Ανωγείων με βάση και την αυστηροποίηση των μέτρων και την ένταξη του Δήμου Ανωγείων στις περιοχές με «βαθύ κόκκινο» από την Πολιτική Προστασία, να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τηρήσουν ευλαβικά τα μέτρα, «ώστε να βγούμε αλώβητοι από αυτή τη δοκιμασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ