today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Οι φαρμακοποιοί βράβευσαν το almora PLUS® CISTUS COMPLEX

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία νέου λανσαρίσματος κέρδισε το almora PLUS® CISTUSCOMPLEX για την εξαιρετική ανταπόκρισή του στις αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, καθώς και για τη σημαντική συμβολή του στο έργο των φαρμακοποιών. Η συγκεκριμένη διάκριση απονέμεται από τους φαρμακοποιούς της Αττικής και στοχεύει στην επιβράβευση των πρότυπων πρακτικών, υπηρεσιών, καινοτομιών και προϊόντων της φαρμακευτικής αγοράς. Η βράβευση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 στο πλαίσιο εκδήλωσης για την απονομή των Αριστείων Φαρμακευτικής Αγοράς, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής με τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων του φαρμακευτικού κλάδου.

Το almora PLUS® Cistus Complex κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο, παρέχοντας στην αγορά ένα προϊόν με ειδικά μελετημένη σύνθεση για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Ανταποκρινόμενο αποτελεσματικά στις έντονες ανάγκες του κοινού, στηρίζει μέχρι σήμερα το έργο των φαρμακοποιών, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Περιέχοντας το μοναδικό συνδυασμό 4 συστατικών, του εκχυλίσματος Cistus creticus (Λαδανιά), του Βασιλικού πολτού, του Ψευδαργύρου και του Σεληνίου, το καινοτόμο αυτό συμπλήρωμα διατροφής συμβάλλει ενεργά στη διατήρηση ενός ισχυρού ανοσοποιητικού συστήματος. Η επιλογή της σύνθεσης του almora PLUS® CISTUS COMPLEX έγινε μετά από ενδελεχή έρευνα των συστατικών του, από την οποία προέκυψαν τα εξής:

– Το Cistus creticus (κρητικός κίστος), γνωστό και ως Λαδανιά, είναι ένα φυτό που διακρίνεται για την πλούσια περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες, καθιστώντας το ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό με αντιϊκή και αντιβακτηριακή δράση.
– O Ψευδάργυρος, στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή του, έχει αναγνωρισμένους ισχυρισμούς υγείας για τη δράση του στο ανοσοποιητικό σύστημα και αναγνωρίζεται ως ο φύλακας του ανοσοποιητικού.
– Το Σελήνιο προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες και συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού.
– Ο Βασιλικός πολτός αποτελεί μια από τις πιο γνωστές υπερτροφές με ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση, που αποδεικνύεται από επιστημονικές μελέτες.

Με τεκμηριωμένη ασφάλεια και ενισχυμένη αποτελεσματικότητα το almora PLUS® CISTUS COMPLEX φέρει την υπογραφή της επιτυχημένης σειράς προϊόντων almora PLUS®, που καταγράφουν περισσότερα από 40 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Ελληνικό Φαρμακείο. Αποτελώντας την καινοτόμα πρόταση της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας ELPEN, το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι η ζωντανή απόδειξη, πως η πανδημία δε είναι ικανή να σταματήσει  την επιτυχία ενός προϊόντος.

Εκτός από τη «χρυσή» διάκρισή του στα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2021, το almora PLUS® CISTUS COMPLEX έχει ήδη κατακτήσει το Χρυσό Βραβείο και στα Βραβεία Κοινού Iatronet «Υγεία και Ομορφιά 2021». Εκεί, αναδείχθηκε με on-line ψηφοφορία ως η Νο1 επιλογή στην προτίμηση των καταναλωτών για την ενίσχυση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ