Συνήγορος Δ.Κουφοντίνα: Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος εναπόκειται στην Πολιτεία και μόνο

ΑΠΕ

Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος που έχει δημιουργηθεί με την υπόθεση Κουφοντίνα εναπόκειται στην Πολιτεία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Θέμης Σοφός.

Όπως αναφέρει, ο ίδιος έκανε ως δικηγόρος ανιδιοτελώς το χρέος του για την αποκλιμάκωση μιας έντασης που μόνο βλαπτική μπορεί να είναι για τη χώρα και εξέφρασε την προσδοκία το μήνυμα αυτό να βρει στην Πολιτεία τους αποδέκτες που έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επιδείξουν την πολιτική ωριμότητα που απαιτείται.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Η Δικαιοσύνη έκρινε ότι η επίλυση του θέματος εναπόκειται στην Πολιτεία και μόνον. Έκανα ως δικηγόρος ανιδιοτελώς το χρέος μου απέναντι στις ανθρωπιστικές αξίες που πρεσβεύω, για την αποκλιμάκωση μιας έντασης που μόνο βλαπτική μπορεί να είναι για τη χώρα μας. Η Ελλάδα αποτελεί την κοιτίδα των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων, ενώ βρίσκεται στο μέσον μιας ποικιλόμορφης κρίσης. Ελπίζω ότι το μήνυμα αυτό θα βρει στην Πολιτεία τους αποδέκτες που έχουν ακόμη τη δυνατότητα να επιδείξουν την πολιτική ωριμότητα που απαιτείται.

Θέμης Σοφός
Δ.Ν. – Δικηγόρος”