today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Γ.Μπαμπινιώτης για την επιστολή αποφοίτων Αρσακείου: Θα συγκαλεστεί ΔΣ και θα πάμε στον εισαγγελέα

Μετά την επιστολή των αποφοίτων του Αρσακείου στην οποία έκαναν λόγο για λεκτικές, ψυχολογικές και σεξουαλικές προσβολές καθηγητών προς μαθητές, ο Γιώργος Μπαμπινιώτης, ως πρόεδρος του ΔΣ της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, εξέδωσε  σχετινή ανακοίνωση.

Σε αυτήν αναφέρει ότι αύριο, 27 Φεβρουαρίου, θα συγκληθεί το ΔΣ και στη συνέχεια θα υποβάλλει αίτημα στην Εισαγγελία ούτως ώστε να κληθούν να καταθέσουν και οι 285 απόφοιτοι που υπογράφουν την επιστολή.

«Η εισήγησή μου στο ΔΣ θα ειναι σαφής και κατηγορηματική: Θα υποβάλλουμε αυθημερόν στην Εισαγγελία Αθηνών αίτημα να κληθούν ένας προς έναν οι 285 υπογράφοντες […] και να συγκεκριμενοποιήσουν όσα δηλώνουν ότι γνωρίζουν, ώστε να ερευνηθούν σε βάθος μία προς μία οι καταγγελίες τους», τονίζει ο πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας.

«Η Φιλεκπαιδευτικη Εταιρεία θα συνδράμει τις μόνες αρμόδιες αρχές σε ό, τι της ζητηθεί και θα είναι αρωγός στο έργο της Εισαγγελίας, όταν και εάν οι αόριστες και γενικόλογες αναφορές της επιστολής λάβουν την μορφή συγκεκριμένων και επωνύμων καταγγελιών», σημειώνει μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ