today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Χρ.Ταραντίλης για επίθεση στο γραφείο του Γ.Αμυρά: Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται

Συνθήματα υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα έγραψαν άγνωστοι μέσα στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργου Αμυρά, αφού, προηγουμένως, παραβίασαν την πόρτα της εισόδου. Λίγο πριν από τις 9 το πρωί, η Αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν.

Το πολιτικό γραφείο του κ. Αμυρά βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων, στην οδό Δωδώνης 5 στον 2ο όροφο. Όπως διαπιστώθηκε, έγινε διάρρηξη της εισόδου, αλλά και μικροφθορές στον χώρο του γραφείου. Τα συνθήματα και η υπογραφή των αγνώστων οδηγούν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Χρ.Ταραντίλης: Προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών

«Τραμπούκοι, υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημήτρη Κουφοντίνα, επιτέθηκαν στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Γιάννενα και προκάλεσαν σημαντικές καταστροφές. Οι συνεχείς επιθέσεις τους δεν τρομοκρατούν κανέναν. Ας το αντιληφθούν μια και καλή ότι η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται σταθερά και αταλάντευτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Το μόνο που κάνουν με τις τραμπούκικες ενέργειές τους είναι να προκαλούν το αίσθημα των δημοκρατικών πολιτών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Χρήστος Ταραντίλης, για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Προστασίας του Περιβάλλοντος Γιώργου Αμυρά στα Ιωάννινα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ