today-is-a-good-day
20 C
Athens

Startupper Mag 16 Κυκλοφορεί την Κυριακή 14/2 με τον Ελεύθερο Τύπο

Το πρώτο τεύχος του 2021 του Startupper Mag κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή με τον Ελεύθερο Τύπο με πλούσια θεματογραφία γύρω από την νέα επιχειρηματικότητα, τις Startups και την τεχνολογία.

Κεντρικό θέμα και εξώφυλλο είναι η συνέντευξη του Έλληνα πετυχημένου ασφαλιστή, Γιώργου Φουφόπουλου, για την σημερινή κατάσταση στην ασφαλιστική αγορά και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν οι Startups στον μετασχηματισμό του κλάδου αλλά και της ευρύτερης αγοράς στην Ελλάδα.

Στο πλούσιο νέο τεύχος υπάρχει ένα μεγάλο αφιέρωμα AgroFood με όλες τις εξελίξεις στον χώρο της αγροτικής παραγωγής αλλά και της διατροφής σχετιζόμενες με τις νέες τεχνολογίες στο χωράφι από ένα μεγάλο αριθμό νέων ελληνικών Startups, μερικές εκ των οποίων παρουσιάζονται στο τεύχος.

Στο τεύχος 16 του Startupper Mag θα βρείτε τα πάντα για τη νέα εξέλιξη των δικτύων κινητής τηλεφωνίας, το 5G, και όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται για τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και τις Startups αλλά και πολλά παραδείγματα για όλα τα νέα πράγματα που θα φέρει το 5G στη ζωή μας, αλλάζοντας τα δεδομένα.

Τέλος, στο τεύχος υπάρχει μια αποτύπωση του ελληνικού οικοσυστήματος παραγωγής καινοτομίας και Startups με γνώμες ειδικών από το χώρο αλλά και πολλά ακόμα θέματα.

Μη χάσετε το Startupper Mag 16 που κυκλοφορεί την ερχόμενη Κυριακή 14/2 με τον Ελεύθερο Τύπο.

www.startuppermag.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ