Επίθεση ΣΥΡΙΖA στον Χρήστο Ταραντίλη

ΑΠΕ

“Αντί ο κ. Ταραντίλης να ζητήσει μια συγνώμη για τη χθεσινοβραδινή του αθλιότητα να αλλάξει τις λέξεις στα λεγόμενα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκειμένου να τα διαστρεβλώσει, έχει σήμερα το θράσος να επανέρχεται κι από πάνω”, υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του με την οποία απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

“Κατανοούμε τον πανικό στον οποίο βρίσκεται. Το κρεσέντο αλαζονείας του κ. Μητσοτάκη με το κορονογλέντι στην Ικαρία και η επιβεβαίωση της παταγώδους αποτυχίας της κυβέρνησης με το νέο σκληρό lockdown, δεν καλύπτονται εύκολα. Ωστόσο του προτείνουμε να διατηρήσει κάποια προσχήματα σοβαρότητας”, συνεχίζει η αξιωματική αντιπολίτευση και τονίζει πως “ούτε τα fakenews, ούτε τα ραβασάκια στη δημόσια τηλεόραση, ούτε η διαστρέβλωση θα σώσουν τον αρχηγό του από την οργή και τη χλεύη της κοινής γνώμης”.

“Όσο για την ευθύνη του επιδημιολογικού ρίσκου για τις διαμαρτυρίες των φοιτητών, αυτή ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση που αρνήθηκε σήμερα να αναστείλει την ψήφιση του νομοσχεδίου για μετά το πέρας του lockdown”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.