today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Επίσκεψη του Στέλιου Πέτσα στον Έβρο

Διήμερη επίσκεψη στον Έβρο θα πραγματοποιήσει σήμερα 8 και αύριο 9 Φεβρουαρίου ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για τα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Στέλιος Πέτσας, προκειμένου να συναντηθεί με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και να επισκεφθεί περιοχές που επλήγησαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών.

Ειδικότερα, σήμερα ο κ. Πέτσας θα βρεθεί στο Σουφλί, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Καλακίκο και θα ενημερωθεί για τις καταστροφές που υπέστη ο δήμος. Αμέσως μετά θα μεταβεί στον οικισμό Μικρού Δερείου, όπου θα συναντήσει οικογένειες πλημμυροπαθών, στη συνέχεια στο Διδυμότειχο όπου θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου και μαζί θα επισκεφθούν πληγείσες περιοχές του δήμου. Το σημερινό πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στην Ορεστιάδα, όπου ο αναπληρωτής υπουργός θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ορεστιάδας και πρόεδρο της ΠΕΔ Έβρου, Βασίλη Μαυρίδη.

Αύριο το πρωί, ο κ. Πέτσας θα έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Έβρου, Δημήτρη Πέτροβιτς και τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο. Κατόπιν θα επισκεφθεί τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αλεξανδρούπολης και θα συνεχίσει στο δημαρχείο της πόλης, όπου θα συνομιλήσει με τον δήμαρχο, Γιάννη Ζαμπούκη, με τον οποίο θα μεταβούν σε σημεία που υπέστησαν πλημμύρες. Η επίσκεψη του κ. Πέτσα θα ολοκληρωθεί με δηλώσεις που θα κάνει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ