today-is-a-good-day
17 C
Athens

Η Ν.Δ. είναι επίκινδυνη για την αλήθεια, λέει ο Γ.Κατρούγκαλος

Με μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολίασε ο τομεράρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, την αντιπαράθεσή του με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργό, ‘Ακη Σκέρτσο, και την ανακοίνωση της Ν.Δ. που του απέδιδε fake news.

Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του αναφέρει: “Σήμερα ρώτησα δύο υπουργούς για το fake news του υφυπουργού στον πρωθυπουργό (δηλαδή την φωνή του κ. Μητσοτάκη), ότι η Ελλάδα είναι 5η στην κούρσα των εμβολιασμών. Αντί για τους υπουργούς, μου απάντησε το ‘Παρατηρητήριο’ της ΝΔ”.

Ακολούθως ο κ. Κατρούγκαλος παραθέτει “την δήλωση Σκέρτσου αλλά και τα επίσημα στοιχεία”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, που δείχνουν: “16η στις 27 χώρες (ως ποσοστό εμβολιασμένων στο σύνολο του πληθυσμού) η Ελλάδα, την ημέρα της δήλωσης του κ. Σκέρτσου, χειρότερα από το μέσο όρο της Ε.Ε. και πολύ πίσω από τις πρωτοπόρες χώρες”.

“Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης λοιπόν. Ή παραφράζοντας ότι είπα στην Βουλή, η ΝΔ δεν είναι επικίνδυνη μόνο για την δημόσια υγεία, αλλά και την αλήθεια” καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Κατρούγκαλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ