today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Ο Τζόκοβιτς έπαιξε ένα σετ στην Αδελαϊδα

Η επιστροφή του κοινού στα γήπεδα του τένις, συνοδεύθηκε από απογοήτευση, όταν οι θεατές του αγώνα ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ιταλό, Γιανίκ Σίνερ, διαπίστωσαν ότι ο Σέρβος πρωταθλητής, δεν εμφανίσθηκε, αφήνοντας στην θέση του, τον συμπατριώτη του, Φιλίπ Κραϊνοβιτς.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο πλαίσιο των αγώνων επίδειξης με την επωνυμία «Day at the Drive», στην Αδελαΐδα, παρουσία περίπου 4.000 φιλάθλων. Ωστόσο, ο επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης φρόντισε να… αποζημιώσει τους φίλους του αθλήματος, καθώς εμφανίσθηκε στο κορτ και έπαιξε το δεύτερο σετ, επικρατώντας με 6-3.

«Λυπάμαι που δεν ήλθα νωρίτερα. Χρειαζόμουν θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή μου, δεν αισθανόμουν καλά τις τελευταίες ημέρες και δεν ήξερα πώς θα αντιδράσει το χέρι μου»… απολογήθηκε ο Τζόκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα.

Στο πλαίσιο του ίδιου τουρνουά και αφού επισκέφθηκε με την κόρη της τον ζωολογικό κήπο, μετά την 14ήμερη καραντίνα- η Σερένα Ουίλιαμς νίκησε την Ναόμι Οσάκα σε ένα συναρπαστικό τάι μπρέικ (6-2, 2-6, 10-7).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ