today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Vodafone: Επενδύει 20 εκατ. ευρώ για ψηφιακές δεξιοτήτες, στην Ελλάδα και 13 ακόμη χώρες

Επένδυση 20 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα Vodafone για την επέκταση των ψηφιακών δεξιοτήτων και προγραμμάτων εκπαίδευσης του ιδρύματος στην Ελλάδα και 13 ακόμη χώρες, ανακοίνωσε ο Όμιλος Vodafone.

«Τα προγράμματα, τα οποία παρέχονται σε συνεργασία με φιλανθρωπικά ιδρύματα και ΜΚΟ, θα δώσουν στους ανθρώπους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους στη χρήση ψηφιακών τεχνολογιών, με στόχο να καλύψουν εκατομμύρια μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, άτομα που βρίσκονται εκτός εκπαίδευσης, απασχόλησης ή κατάρτισης, καθώς και ηλικιωμένους» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Vodafone.

Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ θα κατανεμηθεί κατά την επόμενη πενταετία. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα προστεθεί στις δωρεές εκτιμώμενου ύψους 150 εκατ. ευρώ σε είδος από τον Όμιλο Vodafone, σε μια σειρά πρωτοβουλιών που σχετίζονται με την COVID-19 και στην επένδυση 10 εκατ. ευρώ από το Ίδρυμα Vodafone στην φάση έκτακτης ανάγκης της απόκρισης στην COVID-19 το 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ