today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Οι πρώτοι άνθρωποι που ακολούθησε ο Τζο Μπάιντεν στο Twitter

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν έχει πλέον τον έλεγχο του επίσημου λογαριασμού στο Twitter @POTUS, (President of The United States) τώρα που ο προηγούμενος κάτοχός του έχει αποσυρθεί στο θέρετρο Μαρ-α-Λάγκο, στο Παλμ Σπρινγκς.

Ο δημοσιογράφος Γκέιμπ Φλάισερ δημοσίευσε στο Twitter μια λίστα με τους 11 λογαριασμούς στη συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, που ο Τζο Μπάιντεν άρχισε να ακολουθεί την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου των ΗΠΑ.

Στη λίστα περιλαμβάνονται τόσο προφανείς επιλογές, όπως η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι και ο σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Έμχοφ, αλλά υπάρχει επίσης μια διασημότητα, η Κρίσι Τίγκεν.

Η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, τηλεοπτική προσωπικότητα, μοντέλο ενθουσιάστηκε όταν διαπίστωσε ότι είναι μεταξύ των 11 εκλεκτών.

«Ω ΘΕΕ ΜΟΥ !!!!!!!!!!» είναι το Tweet της γραμμένο με κεφαλαία γράμματα.

Λίγο αργότερα η Κρίσι Τίγκεν δημοσίευσε στο Twitter μία φωτογραφία, στην οποία μαζί με τον σύζυγό της, τραγουδιστή-τραγουδοποιό, Τζον Λέτζεντ και τα παιδιά τους παρακολουθούν την ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν και τα πυροτεχνήματα στην Ουάσινγκτον. Νωρίτερα ο Τζον Λέτζεντ είχε τραγουδήσει σε τελετή στο Μνημείο του Λίνκολν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ