today-is-a-good-day
19 C
Athens

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου θα διεξαχθεί μόνο ψηφιακά

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας επιβεβαίωσε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί ως ψηφιακή εκδήλωση. Όλες οι επιδείξεις και παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κοινού.

Οι διοργανωτές της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 23 Φεβρουαρίου, δήλωσαν ότι η απόφαση ελήφθη μετά την επαναφορά των περιοριστικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας διευκρίνισε ότι εξέτασε με την κυβέρνηση την κατάλληλη λύση για την Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, λαμβάνοντας υπόψη το τρέχον σκηνικό με την κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία. Η προτεραιότητα του οργανισμού ήταν να βρει έναν τρόπο για τις επιχειρήσεις μόδας να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται με ασφαλή τρόπο, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Σύμφωνα με τις ασφαλείς οδηγίες προστασίας από την Covid-19, οι σχεδιαστές της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου θα μπορέσουν να κινηματογραφήσουν και να φωτογραφίσουν τις παρουσιάσεις των κολεξιόν τους, αλλά όλα θα πρέπει τώρα να γίνουν χωρίς προσκεκλημένους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ