today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Θεσσαλονίκη: «Φρένο» σε δύο αμαξοστοιχίες του ΟΣΕ λόγω τεχνικού προβλήματος

Καταργήθηκαν τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1591 από Θεσσαλονίκη προς Λάρισα και 1592 από Λάρισα για Θεσσαλονίκη καθώς υπάρχει πρόβλημα τηλεδιοίκησης «Αδυναμία ελέγχου κλειδιών από το ΤΧ5 έως το ΤΧ2», σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Ωστόσο, σταδιακά αποκαθίσταται η κυκλοφορία με την τοποθέτηση προσωπικού, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Υποστήριξης Κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης, Χρήστος Τούρτας. «Υπάρχει πρόβλημα στο σύστημα τηλεδιοίκησης μεταξύ Κορδελιού και Ευόσμου, οι τεχνικοί μας προσπαθούν να το εντοπίσουν. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε -χωρίς να έχει αποκατασταθεί το σύστημα τηλεδιοίκησης- με την τοποθέτηση υπαλλήλων του ΟΣΕ, κλειδούχων», διευκρίνισε ο κ. Τούρτας.

Ανέφερε ακόμη πως από τη Θεσσαλονίκη «αναχώρησε με 35 λεπτά καθυστέρηση η αμαξοστοιχία 1593, για Λάρισα ενώ και η αμαξοστοιχία 1590 που καθυστερούσε στη Σίνδο λόγω του τεχνικού ζητήματος έφτασε, ερχόμενη από Λάρισα, στον Σταθμό Θεσσαλονίκης. Ελπίζουμε σύντομα να εντοπιστεί και να αποκατασταθεί πλήρως το σύστημα τηλεδιοίκησης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ