today-is-a-good-day
18.9 C
Athens

Πρόεδρος Σταθμαρχών για τον ξυλοδαρμό στην Ομόνοια: Έχουμε φοβηθεί

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση από δύο νεαρούς αρνητές μάσκας σε εργαζόμενο του μετρό στον σταθμό της Ομόνοιας, όπως δείχνει βίντεο από το περιστατικό.

Ο εργαζόμενος που δέχθηκε την επίθεση βρισκόταν στον ίδιο συρμό με τους νεαρούς και τους έκανε παρατήρηση να φορέσουν μάσκα και να κατεβάσουν τα πόδια τους από την καρέκλα.

Εκείνοι ξεκίνησαν να τον υβρίζουν και όταν κατέβηκε στον σταθμό Ομόνοια κατέβηκαν κι εκείνοι και τον έσπασαν στο ξύλο. Το έβαλαν στα πόδια λίγη ώρα αργότερα και ο εργαζόμενος του μετρό οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.
Το θύμα πήρε εξιτήριο ωστόσο βρίσκεται ακόμα σε κατάσταση σοκ.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Συνδικάτου Σταθμαρχών, Λεωνίδας Γεωργόπουλος, «ασφαλώς έχουν φοβηθεί όλοι οι συνάδελφοι. Είμαστε σε συνεχή ανασφάλεια. Πάμε στη δουλειά μας και δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε ή θα καταλήξουμε στο νοσοκομείο».

Τόνισε επίσης ότι πρόκειται το τελευταίο και το πιο σοβαρό σε μια σειρά περιστατικών επιθέσεων σε βάρος εργαζομένων του μετρό για διάφορους λόγους.

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης για τον ξυλοδαρμό σταθμάρχη του μετρό

Μήνυμα για τον άγριο ξυλοδαρμό σταθμάρχη του Μετρό από αρνητές μάσκας ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Σοκ προκαλεί ο άγριος ξυλοδαρμός σταθμάρχη του Μετρό από αρνητές της μάσκας. Περαστικά στον άτυχο εργαζόμενο», αναφέρει ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Είμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που καθημερινά κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο κοινωνικό σύνολο. Η βία δεν γίνεται ανεκτή!», προσθέτει.

Sourceskai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ