today-is-a-good-day
19 C
Athens

Άρης: Νέο οπτικό υλικό από τον αγώνα με τον Κολοσσό (βίντεο)

Με νέα ανακοίνωση, συνοδεύοντάς της με οπτικό υλικό από φάσεις της αναμέτρησης, τοποθετήθηκε σήμερα η ΚΑΕ Αρης για όσα εις βάρος του Αρη- κατά την άποψη της- διαιτητικά σφυρίγματα υπήρξαν στο παιχνίδι των «κίτρινων», το Σάββατο (26/12), για την 9η αγωνιστική της Basket League, με τον Κολοσσό Ρόδο.

Οι Θεσσαλονικείς, που θεωρούν ότι η διαιτητική τριάδα των Τσαρούχα, Παναγιώτου, Παντελίδης έβλαψε στο μέγιστο βαθμό τον Αρη στο ματς, αναφέρουν στο σχετικό κείμενο:

«Επειδή όσες λέξεις κι αν γραφτούν, δεν μπορούν να περιγράψουν μία κατάσταση καλύτερα από την εικόνα, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ παραθέτει τα πράγματα και θαύματα που έγιναν στον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου. Αυτή είναι η απάντησή μας σε όλους όσοι προσπαθούν από το βράδυ του Σαββάτου (26/12) να κάνουν το άσπρο – μαύρο, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα (και τους αδικαιολόγητους) και νομίζουν ότι πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα θα… φοβίσουν τον ΑΡΗ. Μ’ αυτές τις εικόνες, αφήνουμε το διαιτητικό τρίο στην κρίση του κόσμου και κυρίως των οργάνων της διαιτησίας, τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι δε θα περάσουν «στο ντούκου» τα όσα έγιναν εις βάρος της ομάδας μας.

Υ.Γ.: Στις φάσεις δεν έχει συμπεριληφθεί καν το αντιαθλητικό φάουλ και η… εξπρές αποβολή του Γιάννη Κουζέλογλου με τεχνική ποινή, γιατί θεωρούμε ότι σ’ εκείνο το σημείο ο αγώνας είχε κριθεί. Για όσους νομίζουν ότι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας…

Υ.Γ. 2 Το συγκεκριμένο video θα αποσταλεί στους ιθύνοντες της FIBA και της Euroleague, προκειμένου να διαπιστώσουν τι συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα πράξει ό,τι είναι δυνατό, ώστε οι τρεις συγκεκριμένοι διαιτητές να μην σφυρίξουν ξανά».

Υπενθυμίζεται, η ΚΑΕ Αρης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία της μάχης με τον Κολοσσό με ανακοίνωση που εξέδωσε και με τη λήξη του παιχνιδιού το βράδυ του Σαββάτου (26/12).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ