today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Σε μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο ο ΥΠΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, στρατιωτικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λήμνο.

Όπως ανακοινώθηκε, ο υπουργός μετέβη στην 130 σμηναρχία Μάχης, συνοδευόμενος από τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Εκεί, ο Ν. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε τα αεροσκάφη επιφυλακής, ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και αντάλλαξε ευχές με τα πληρώματα και τους τεχνικούς των αεροσκαφών.

Ακολούθως, επισκέφθηκε τον ναυτικό σταθμό Λήμνου, όπου δέχθηκε ευχές από τα παιδιά του Κέντρου Ειδικής Φροντίδος Παίδων (ΚΕΦΠ) μέσω τηλεδιασκέψεως.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Ν. Παναγιωτόπουλος μετέβη οδικώς στην κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού «Ναυμάχος» που εκτελεί χρέη πλοίου «φυλακής σκοπούντος» στο Βόρειο Αιγαίο.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισκέφθηκε το Επισκοπικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε με το σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ιερόθεο Γ’.

«Από την ακριτική Λήμνο», ανέφερε σε δήλωσή του ο υπουργός, «όπου σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφτώ όλες τις μονάδες του νησιού, του Στρατού Ξηράς, της Πολεμικής Αεροπορίας και του Πολεμικού Ναυτικού, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, Καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο το νέο Έτος, με υγεία κυρίως, αγάπη, προκοπή και Ειρήνη».

«Και φυσικά σε όλες και σε όλους», συμπλήρωσε ο ίδιος, «επιτυχία όσον αφορά την εκπλήρωση προσωπικών και συλλογικών στόχων. Χρόνια Πολλά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ