today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Μ.Λαζαρίδης: Ο Προϋπολογισμός της κυβέρνησης φέρει ένα δίπτυχο ελπίδας

«Ο Προϋπολογισμός της κυβέρνησης φέρει ένα δίπτυχο ελπίδας για όλες τις Ελληνίδες και Έλληνες, που είναι η στήριξη στην κοινωνία και οι συνθήκες που δημιουργούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης.

Ανέδειξε ότι αυτός ο Προϋπολογισμός δεν καλείται μόνο να αντιμετωπίσει τις άγνωστες παραμέτρους της πανδημίας στην κοινωνία και την οικονομία, αλλά ταυτόχρονα να ανταποκριθεί και σε μια σειρά από ταυτόχρονες κρίσεις, όπως είναι οι συνέπειες του μεγαλοϊδεατισμού του Ερντογάν και της Τουρκίας αλλά και εκείνες της διαχείρισης της μεταναστευτικής πραγματικότητας. Πρόκειται είπε ο βουλευτής της ΝΔ «για μια πολυπαραγοντική εξίσωση αστάθειας, ασάφειας και αβεβαιότητας».

Ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε πως ο Προϋπολογισμός του 2021 και της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη «αποτυπώνει την αποφασιστικότητά, το πείσμα και την συνέπειά της αναφορικά με την συνεχή στήριξη όλων των πληγέντων, την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης αλλά και ταυτόχρονα για την δημιουργία εκείνων των συνθηκών ανάκαμψης από το 2021».

Ο Μακάριος Λαζαρίδης, παράλληλα ανέδειξε πως μεταξύ άλλων αυτός ο Προϋπολογισμός έχει και μια μεγάλη διάσταση εθνική διάσταση, απόλυτα αναγκαία σε μια συγκυρία έντονης γεωστρατηγικής αστάθειας και έντονων τουρκικών προκλήσεων. Γι αυτό σημείωσε ενισχύονται οι Ένοπλες Δυνάμεις σε ανθρώπινο δυναμικό, αλλά και με νέα υπερσύγχρονα μέσα, όπως και με εκσυγχρονισμό οπλικών συστημάτων και στους τρεις κλάδους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ