today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

ΜέΡΑ25: Εμπαιγμός επιστημόνων και ελ. επαγγελματιών από την κυβέρνηση

Για “εμπαιγμό” της κυβέρνησης προς τους ελεύθερους επαγγελματίες και επιστήμονες κάνει λόγο σε δήλωσή του εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης.

“Θυμόμαστε όλοι το “σκόιλ ελίκικου” και την περιβόητη τηλεκατάρτιση με την οποία η Κυβέρνηση ευτέλισε το επιστημονικό προσωπικό της χώρας για να το “στηρίξει” στην πρώτη φάση της πανδημίας με 600 ευρώ. Θυμόμαστε ακόμα τον Πρωθυπουργό που για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα της περιόδου Μαρτίου-Απριλίου, να εξαγγέλλει την εφάπαξ καταβολή βοηθήματος 800 ευρώ στους επιστήμονες τον Μάιο, χρήματα τα οποία ακόμα περιμένουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες της χώρας”, σημειώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25.

“Ήρθε λοιπόν τώρα η Κυβέρνηση στο 2ο lockdown, να εφεύρει ένα αυτοχρηματοδοτούμενο επίδομα για τους ανθρώπους αυτούς από τις εισφορές τους υπέρ ΟΑΕΔ, όμως ακόμα κι αυτή η οικονομική ενίσχυση μαθαίνουμε πως αναβάλλεται για να πληρωθεί στο μέλλον!”, τονίζει, σχολιάζοντας ότι “Είναι τόσο μεγάλος ο εμπαιγμός της “άριστης” Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη που δήθεν κόπτεται για τους επιστήμονες του τόπου, που τους έχει αφήσει ουσιαστικά σε ένα χρόνο πανδημίας με 600 ευρώ”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ