today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Ευχές του πολιτικού κόσμου στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για ταχεία ανάρρωση

Τις ευχές του στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών, Ιερώνυμο, για ταχεία ανάρρωση εκφράζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό και έχει μεταφερθεί σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε σήμερα τηλεφωνικά με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έστειλε ο Μ.Βαρβιτσιώτης

Ευχές για ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με ανάρτησή του στο twitter.

“Eύχομαι πλήρη και ταχεία ανάρρωση στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμο. Οι ευχές όλων μας τον ακολουθούν”, έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Θερμές ευχές στον αρχιεπίσκοπο ταχεία ανάρρωση από τον εκπρόσωπο Τύπο της ΝΔ Τ. Γαϊτάνη

«Εκφράζουμε τις πιο θερμές μας ευχές για την ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τυπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης.

ΣΥΡΙΖΑ: Ευχές στον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για ταχεία ανάρρωση

Τις θερμότερες ευχές του για ταχεία ανάρρωση εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο.

«Του ευχόμαστε γρήγορη επιστροφή στα καθήκοντά του, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα», αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση στο ευχετήριο μήνυμα προς τον κκ. Ιερώνυμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ