today-is-a-good-day
23.9 C
Athens

Τέλος το Ευρωπαϊκό για Βολικάκη

Άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Βολικάκης μία ημέρα αφού κατέλαβε την 4η θέση, στο σκρατς, κατά τη 2η ημέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ποδηλασίας πίστας ανδρών/γυναικών που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας. Όπως έγραψε ο ίδιος στο προφίλ του στο “Facebook”, υπέστη θλάση και δεν ήταν θέση να συνεχίσει. Ο Έλληνας πρωταθλητής που επιστρέφει στην Ελλάδα ευχήθηκε «να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς» και αναφέρθηκε στο όνειρό του, τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά, ο Χρήστος Βολικάκης έγραψε στον λογαριασμό του στο “Facebook”: «Δυστυχώς μετά από μια θλάση στο πόδι στο πρώτο από τέσσερα αγωνίσματα του Omnium την δεύτερη ημέρα των αγωνων δεν μου άφησε περιθώρια να συνεχίσω στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρία. Η αποχή τόσο καιρό από τους αγώνες έπαιξε σίγουρα το ρόλο της.

Επιστροφή στην Ελλάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας , εύχομαι να ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτούς τους δύσκολους καιρούς, να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας, γιατί αυτό που προέχει είναι να ξεκινήσουμε πλέον την Ολυμπιακή μας προετοιμασία για το μεγάλο όνειρο που δεν είναι άλλο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ