today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης παρέδωσε laptops στα δημοτικά σχολεία

Στην ενίσχυση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης προχώρησε ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης. Η Σχολική Επιτροπή του Δήμου παρέδωσε στους διευθυντές των δημοτικών σχολείων της πόλης συνολικά 66 laptops, τα οποία προέκυψαν από δημοτικούς πόρους.

Σκοπός είναι να καλυφθούν οι ανάγκες των εκπαιδευτικών μονάδων, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα δημιουργίας «ηλεκτρονικής τάξης». Σε αυτό το πλαίσιο έχει παραδοθεί όλος ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός στις σχολικές μονάδες, έτσι ώστε η εκπαιδευτική κοινότητα να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις μιας διαδικτυακής εκπαίδευσης.

«Η προσπάθειά μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους μαθητές, που αποτελούν τη νέα γενιά του δήμου μας. Γι’ αυτό τον λόγο αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης και πρόσθεσε: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή και στον πρόεδρο της κ. Γιώργο Τσόλα που έχει φροντίσει να βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση οι σχολικές μονάδες, αλλά και γι’ αυτή την πρωτοβουλία που είναι ένα μεγάλο βήμα προς την τάξη του μέλλοντος, την ηλεκτρονική τάξη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ