today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Δήμος Πειραιά: Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων

Βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων χρειάζονται οι δημότες που ταΐζουν τετράποδα στον Δήμο Πειραιά, λόγω του περιορισμού της κυκλοφορίας που ισχύει έως τις 30 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού. Η βεβαίωση εκδίδεται από το αρμόδιο τμήμα Περιβάλλοντος της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Συγκεκριμένα, έχει αναρτηθεί η βεβαίωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Πειραιά και στον σύνδεσμο :https://piraeus.gov.gr/wp-content/uploads/2020/03/vevaiwsh-metakinhshs-sitishs-adespotwn-zwwn.pdf την οποία πρέπει να εκτυπώσουν και να συμπληρώσουν οι δημότες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της. Στη συνέχεια, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στο e-mail: [email protected] συμπληρωμένη τη βεβαίωση μαζί με μια φωτοτυπία της ταυτότητάς τους, προκειμένου να λάβουν ηλεκτρονικά την εγκεκριμένη βεβαίωση από το τμήμα Περιβάλλοντος της διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες, το κοινό μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα: 210 4236147 και 213 2123034 από τις 8:00 έως 17:00.

Υπενθυμίζεται, ότι η εξυπηρέτηση του κοινού από τις υπηρεσίες του Δήμου Πειραιά για το χρονικό διάστημα έως 30/11 θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν ραντεβού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ