today-is-a-good-day
22.4 C
Athens

Δεν μπορείτε να κρύψετε την αποτυχία σας πίσω από τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ,λέει η Κ.Νοτοπούλου

Για πλήρη αποτυχία στο άνοιγμα του Τουρισμού, παλινωδίες αλλά και αδιαφορία προς τους ανθρώπους του Τουρισμού κατηγόρησε η Τομεάρχης Τουρισμού της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου την κυβέρνηση, μιλώντας στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου με αφορμή την κύρωση τριών συμφωνιών της Ελλάδας στον τομέα του Τουρισμού.

Οι συμφωνίες με την Πορτογαλία, το Καζακστάν και στον τομέα της Κρουαζιέρας με την Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου και την Κύπρο είναι απόρροια της συστηματικής διπλωματικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για την εν γένει συνεργασία στη Μεσόγειο ανέφερε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Δεν μπορείτε να κρύψετε την αποτυχία σας, πίσω από τις επιτυχίες του ΣΥΡΙΖΑ γιατί η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πέτυχε την εξωστρέφεια» είπε η Τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενη στον Υπουργό Τουρισμού.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αναφέρθηκε στο άνοιγμα των συνόρων χωρίς σχεδιασμό και στις παλινωδίες που ακολούθησαν αποδίδοντας βαρύτατες ευθύνες στην κυβέρνηση της ΝΔ.

«Παλινωδίες και αντιφάσεις, λάθη και παραλείψεις, ολιγωρίες που τώρα πληρώνει ο ελληνικός λαός» είπε χαρακτηριστικά.

Η Τομεάρχης Τουρισμού επανέλαβε την πρόταση που είχε καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για ένα πρόγραμμα εσωτερικού τουρισμού ύψους 700 εκατομμυρίων ευρώ για 3 εκατομμύρια πολίτες και τόνισε την αποτυχία του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

«Η Κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας των επιχειρηματιών και εργαζομένων, δίνει ψίχουλα στην εστίαση και τις άλλες επιχειρήσεις, ξεχνά τους εποχικά εργαζόμενους όπως και τους Ξεναγούς» είπε η Κατερίνα Νοτοπούλου ενώ κάλεσε την κυβέρνηση να καταθέσει προς έγκριση στη ΓΔ Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής επιτροπής ένα στοχευμένο πρόγραμμα για τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα του τουρισμού και της εστίασης αξιοποιώντας το καινοτόμο εργαλείο της Κομισιόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ