today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Δεν διοργανώθηκε πάρτι από το ξενοδοχείο, λέει ο δικηγόρος της 24χρονης, Α.Κούγιας

«Κανένα πάρτι δεν διοργανώθηκε» αναφέρει σε γραπτή δήλωση του ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της 24χρονης υπεύθυνης ξενοδοχείου στο οποίο επενέβη τα ξημερώματα η Αστυνομία μετά από ανώνυμες καταγγελίες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η εντολέας του δεν έχει καμία ευθύνη για όσα έλαβαν χώρα στο επίμαχο ξενοδοχείο, καθώς η πρωτοβουλία ανήκε σε πρόσωπα που είχαν κλείσει δωμάτια σε αυτό, μεταξύ των οποίων και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

«Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική» αναφέρει ο κ. Κούγιας για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την 24χρονη και επισημαίνει:

«Δεν διοργανώθηκε κανένα πάρτι. Στο ξενοδοχείο είχαν κλείσει δωμάτια με το γνωστό νόμιμο τρόπο διάφορα πρόσωπα, και τα στοιχεία της ταυτότητάς τους κατεγράφησαν και απεστάλησαν στην Αστυνομία, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Χωρίς τη συμμετοχή ουδενός από την ιδιοκτησία ή τη διεύθυνση του ξενοδοχείου, τις πρώτες πρωινές ώρες ορισμένοι από τους πελάτες του ξενοδοχείου, μεταξύ των οποίων οι παίκτες του Ολυμπιακού, ανέβηκαν στο Roof Garden του ξενοδοχείου και χρησιμοποιώντας φορητή μεγαφωνική συσκευή άρχισαν να χορεύουν και να θορυβούν γενικότερα, με αποτέλεσμα οι περίοικοι να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και συγκεκριμένα το Α.Τ. Ακροπόλεως, το οποίο επενέβη άμεσα και συνέλαβε όλους τους συμμετέχοντες, στους οποίους επεβλήθη το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι, και συνέλαβαν και την τυπικά υπεύθυνη του ξενοδοχείου 24χρονη νεαρή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ