today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

WeFor – Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιός;

Το WeFor αποτελεί μια κοινότητα νέων με πυξίδα το όραμά της και εφόδιο τις αξίες της. Σκοπός του WeFor είναι να μιλήσει για όλα εκείνα τα θέματα που δίνουν ρυθμό στην καθημερινή ζωή, επηρεάζουν την κοινωνία και προβληματίζουν, χωρίς πολιτικό χρώμα, υιοθετώντας νέες προσεγγίσεις και πρακτικές. 

Πότε αποφασίσαμε να βυθιστούμε στην απάθεια; Πότε καταλήξαμε ότι είναι αποδεκτό να εκφραστούμε μέσα από την αδιαφορία; Πότε είπαμε ότι πρόβλημα δεν υπάρχει εφόσον δεν συμβαίνει σε εμάς ; Πότε, αρχίσαμε να απαιτούμε λιγότερα από τους εαυτούς μας και τους γύρω μας; 

Με αυτές τις ερωτήσεις γεννήθηκε η ιδέα του WeFor, ενός οργανισμού που κινείται από μια ετερόκλιτη αλλά δραστήρια και καταρτισμένη ομάδα, με στόχο να ψάξει απαντήσεις και να συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας συμμετοχικής, ενεργής, φιλόξενης. Η ομάδα του WeFor πιστεύει στην εφευρετικότητα του ανθρώπου, στη δυνατότητα του για καλό, στην επιλογή του να είναι αεικίνητος. Πιστεύει πως πρέπει επιτέλους να συζητηθούν επαρκώς κάποια θέματα ζωτικής σημασίας που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο. Πιστεύει πως ήρθε η ώρα η νέα γενιά να πάρει τη σκυτάλη και να τερματίσει το στίβο της κοινωνικής οκνηρίας. 

Το WeFor οραματίζεται να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο εκτυλίσσεται μια συζήτηση στη χώρα μας, προκαλώντας το διάλογο. Μέσα από διάφορες δράσεις αλλά και μια κεντρική, ετήσια εκδήλωση, το WeFor, θα αφιερώνει κάθε χρόνο σε κάποιο συγκεκριμένο θέμα προς ανάπτυξη και αναδιαμόρφωση.

Για να γίνετε μέρος των εξελίξεων και των δράσεων του WeFor, ακολουθήστε μας στα social media, γιατί

 «Αν όχι τώρα, πότε; Αν όχι εμείς, ποιός;»

wefor.gr

Facebook

Instagram

LinkedIn

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ