today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Επίσκεψη Αλκ.Στεφανή και Ζ.Ράπτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά

Το Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά επισκέφθηκαν σήμερα οι υφυπουργοί Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής και Υγείας Ζωή Ράπτη, στο πλαίσιο επικείμενης συνεργασίας των Υπουργείων σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής ‘Αμυνας.

Οι υφυπουργοί ενημερώθηκαν σχετικά με τις δράσεις του Ναυτικού Νοσοκομείου Πειραιά (ΝΝΠ) και του κέντρου Ειδικής Φροντίδας Παιδιού (ΚΕΦΠ) για τα παιδιά των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για τη σημερινή επίσκεψη η κ. Ράπτη έγραψε σχετικά στον προσωπικό λογαριασμό της στο τουίτερ: “Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Πειραιά και το Κέντρο Ειδικής Φροντίδας Παιδιού για ζητήματα ψυχοκοινωνικής στήριξης παιδιών και εφήβων. Ευχαριστώ τον Υφ. ΕΘ.ΑΜ. Αλκ. Στεφανή για το αναμνηστικό μετάλλιο της Σχολής Ευελπίδων, που εκδόθηκε για τον αγωνιστή και μάρτυρα του Έθνους Παύλο Μελά”.

Τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευε ο αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ενώ παρών ήταν ο Α΄ υπαρχηγός Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Πουλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ