today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Aντίδραση Πατούλη στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Αυγής: Ο ΣΥΡΙΖΑ εργαλειοποίησε την Χρυσή Αυγή

Έντονη ήταν η αντίδραση του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη προς την Εφημερίδα «Αυγή» με την διαπίστωση ότι διολισθαίνει προς το λαϊκισμό και τη συκοφαντία το σημερινό πρωτοσέλιδο της, όπου του καταλογίζει ότι «φτιάχνει φωλιά για το αυγό της ΧΑ».

« Η Διοίκηση Πατούλη δεν έχει ανάγκη από τη στήριξη των άκρων, διαθέτει ισχυρότατη λαϊκή νομιμοποίηση, γιατί ψηφίστηκε από το 65,75% των πολιτών της Αττικής», τονίζει προσθέτοντας. Το γεγονός ότι αυτή η ισχυρή λαϊκή νομιμοποίηση δεν αποτυπώνεται στη σύνθεση του Περιφερειακού Συμβουλίου, οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που επέβαλε με τον Κλεισθένη.

Αναφέρει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «εργαλειοποίησε την Χρυσή Αυγή σε διάφορες περιπτώσεις» και ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι αυτή που τη γκρέμισε την ηγετική ομάδα της Χ.Α. επιτρέποντας στη Δικαιοσύνη να ολοκληρώσει τη δίκη , που σερνόταν επί 4,5 χρόνια.

Η Διοίκηση Πατούλη, προσθέτει, συνεργάζεται στο Περιφερειακό Συμβούλιο με πρόσωπα και παρατάξεις που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον των πολιτών της Αττικής. Όσον αφορά την απομάκρυνση των μελών της Ελληνικής Αυγής που συμμετέχουν σήμερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αυτή θα γίνει εφαρμόζοντας απόλυτα τις προβλέψεις της νομοθεσίας. Προς αυτή την κατεύθυνση έχουμε λειτουργήσει από την πρώτη στιγμή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ