today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Πρωτοσέλιδο «L’ Equipe» με Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς, Σβάρτσμαν και Ναδάλ

Η Γαλλία «καλεί» για την…κατεδάφιση του «αγάλματος» του Ναδάλ.

Η εφημερίδα L’Équipe αφιερώνει μία από τις δύο εκδόσεις της στους ημιτελικούς του Roland Garros και δημοσιεύει ένα πρωτότυπο εξώφυλλο στο οποίο ο Ράφα Ναδάλ που είναι θρύλος στο Παρίς, εμφανίζεται ως άγαλμα.

Ο Ναδάλ μαζί με τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά, είναι οι πρωταγωνιστές του εξωφύλλου της γαλλικής αθλητικής εφημερίδας, με τίτλο: «Ένα άγαλμα για …κατεδάφιση».

Υπάρχουν φωτογραφίες κατά τη διάρκεια του τουρνουά του Τζόκοβιτς, του Σβαρτσμάν και του Τσιτσιπά, ενώ ο Ναδάλ απεικονίζεται ως άγαλμμ, ως ο σημερινός πρωταθλητής του τουρνουά που οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουν να εκθρονίσουν.

Tο άγαλμα συμβολίζει επίσης το μύθο που έχει δημιουργήσει ο Ισπανός στο Roland Garros με τους 12 τίτλους που κέρδισε από το 2005.

«Ο Ράφα Ναδάλ απέχει δύο παιχνίδια από την κατάκτηση του 13ου τίτλου του στο Roland Garros, διευρύνοντας τον θρύλο του στο χώμα του Παρισιού. Ο Ντιέγκο Σβαρτσμάν θα είναι ο αντίπαλός του στους ημιτελικούς και στη συνέχεια ο Νόβακ Τζόκοβιτς ή ο Στέφανος Τσιτσιπάς», αναφέρει η εφημερίδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ