today-is-a-good-day
18.4 C
Athens

Inventus: Μία πολλά υποσχόμενη Start-Up στην εποχή του Covid

Σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται για να ανακαλύψει το σωτήριο εμβόλιο που θα μπορέσει να επανεντάξει την ανθρωπότητα, με ασφάλεια, στις καθημερινές της συνήθειες που εδώ και αρκετό διάστημα στερείται λόγω της πανδημίας.

Τι γίνεται μέχρι τότε με την αγορά; Διαχρονικά η πρόκληση όλων ανεξαιρέτως των επιχειρήσεων ήταν η βιωσιμότητά τους. Η υγειονομική κρίση που βίωσε και συνεχίζει να βιώνει όλος ο πλανήτης, άλλαξε και συνεχίζει να αλλάζει ραγδαία όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για το τρόπο που συναλλασσόμαστε. Η τεχνολογία αποδείχτηκε το πλέον χρήσιμο και σε ένα βαθμό το μοναδικό εργαλείο για τη συνέχιση των εμπορικών και όχι μόνο δραστηριοτήτων όλων των επιχειρήσεων και οργανισμών.

Η Άννα Λύγουρη, CEO και Co-Founder της Inventus τόλμησε και εν μέσω πανδημίας ίδρυσε δύο εταιρείες ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο με αντικείμενο την παροχή τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών, οι οποίες απευθύνονται στο σύνολο των  ιδιωτικών επιχειρήσεων και των οργανισμών του Δημόσιου Τομέα. Στα 21 και πλέον χρόνια της επαγγελματικής της πορείας στον τομέα της πληροφορικής, κέρδισε το στοίχημα της επιτυχούς προσαρμογής στη νέα πραγματικότητα, και παρά το γεγονός ότι η Inventus βρίσκεται ακόμα στα πρώτα της βήματα, την έχουν ήδη εμπιστευθεί για τον εκσυγχρονισμό τους διεθνή Brands καθώς και δημόσιοι φορείς, από τους πρώτους κιόλας μήνες της ίδρυσής της.

Η εμπειρία μαζί με την βαθιά γνώση της τεχνολογίας,  αποτελούν τα θεμέλια πάνω στα οποία η Inventus χτίζει την παροχή των υπηρεσιών της. Η εμπορική της κατεύθυνση εστιάζει στην τεχνολογία, σε υπηρεσίες όπως η απογραφή  αποθεμάτων, η εικονική περιήγηση (Virtual Tour) και η ανάπτυξη εφαρμογών που βελτιώνουν καθοριστικά το προφίλ κάθε οργανισμού, προσφέροντας στο κοινό το οποίο απευθύνονται υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, και στις επιχειρήσεις που τις υιοθετούν αυξημένη ετοιμότητα για κάθε πρόκληση που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ