today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Στ.Καλαφάτης: Η ΝΔ έδωσε στην Ελλάδα σταθερότητα, ασφάλεια και προοπτική

«Με ψυχραιμία, σύνεση και αποφασιστικότητα πετυχαίνουμε νίκες για όλους τους Έλληνες και όλες τις Ελληνίδες», αναφέρει στη δήλωσή του για την 46η επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης, βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλαφάτης υπογραμμίζει τις δύσκολες μάχες που δίνει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στις εξωγενείς προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα η Ελλάδα και σημειώνει ότι η ΝΔ αποτελεί την παράταξη που έδωσε στην Ελλάδα «σταθερότητα, ασφάλεια και προοπτική».

Αναφέρει ότι η ΝΔ προέτασσε και συνεχίζει να το πράττει «την ενότητα των Ελλήνων και την εθνική αυτοπεποίθηση, το μέτρο και τη μετριοπάθεια, τη δημοκρατία και την πρόοδο, την προώθηση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας στη γη και τις θάλασσές μας».

Σήμερα, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη «με εθνική αυτοπεποίθηση διασφαλίζουμε την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματά μας, ενισχύουμε την παρουσία της χώρας μας στην ευρύτερη γειτονιά μας, την Ευρώπη και τον κόσμο σηκώνουμε πιο ψηλά την Ελλάδα. Με σχέδιο και όραμα για το μέλλον προωθούμε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα μας. Με κοινωνική ευαισθησία, στηρίζουμε τους πιο αδύναμους και τον παραγωγικό ιστό της χώρας. Με συνέπεια στις δεσμεύσεις μας, χτίζουμε τις προϋποθέσεις για μια δυναμική επανεκκίνηση την επομένη της πανδημίας. Φιλοδοξούμε και αισιοδοξούμε για την πατρίδα μας», σημειώνει ο κ. Καλαφάτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ