today-is-a-good-day
14.8 C
Athens

N.Δένδιας προς Μ.Πομπέο: Εξαιρετική ευκαιρία να συζητήσουμε για τη στρατηγική συμμαχία μας

Tη διαρκώς ενισχυόμενη εταιρική σχέση Ελλάδας – ΗΠΑ τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε μήνυμα του στο Twitter, με αφορμή την επίσκεψη του Αμερικανού ομολόγου του στην Ελλάδα.

«Υποδέχτηκα τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Πομπέο, στην πρώτη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη. Επιβεβαιώνονται οι ισχυροί δεσμοί και η διαρκώς ενισχυόμενη εταιρική σχέση» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας στην ανάρτησή του.

“Είναι πάντα τεράστια χαρά να συναντώμαι με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο!”, αναφέρει σε επόμενη ανάρτησή του στο twitter o υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε tweet. του κ. Πομπέο.

“Η πρώτη σας επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να συζητήσουμε τρόπους για την περαιτέρω προώθηση της ισχυρής στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών μας. Ανυπομονώ να συναντηθούμε ξανά στην Κρήτη.”

Νωρίτερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών έγραψε “Είναι πάντα υπέροχο να βλέπω τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια. Σήμερα, στη Θεσσαλονίκη, συζητήσαμε για τη μακρόχρονη ισχύ των σχέσεων Ηνωμένων Πολιτειών-Ελλάδας, τα Δυτικά Βαλκάνια και την αποκλιμάκωση της έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο”.

Διαβάστε επίσης: 

Συνάντηση Ν.Δένδια-Μ.Πομπέο: Στην ατζέντα η Αν. Μεσόγειος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ