today-is-a-good-day
12.4 C
Athens

N.Ρωμανός: Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα να τους πει «τι να κάνετε τις αποζημιώσεις» 

Ο διευθυντής γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Ρωμανός απάντησε, με ανάρτησή του στο Facebook, στην επίθεση που δέχθηκε από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ και το “σύστημα των υπογείων της Κουμουνδούρου”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο ίδιος.

Όπως γράφει ο κ. Ρωμανός, διαστρέβλωσαν τα λεγόμενα του και παράλληλα επιβεβαιώνουν πως αντιλαμβάνονται με έναν ιδιαίτερο τρόπο τη άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας.

“Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα για να τους χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να τους πει «τι να τις κάνετε τις αποζημιώσεις, θα τις φάτε» όπως προφανώς πιστεύουν στη Κουμουνδούρου!” τονίζει.

Και καταλήγει γράφοντας: “Τέλος, επειδή τους άρεσαν πολύ οι «εργάσιμες ημέρες», ας μας θυμίσουν μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.”

Ολόκληρο το κείμενο του Νίκου Ρωμανού

Ευχαριστώ τον αν. εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα και τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, που απλώς επιβεβαιώνουν όσα είπα στην ίδια συνέντευξη για την αντιπολίτευση τύπου 2014 που ασκούν εν έτει 2020. Και πριν και ακριβώς μετά από το σημείο που έκοψαν τα τρολ τους, λέω οτι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν από πάνω, από την πρώτη στιγμή, προλαμβάνοντας, επεμβαίνοντας και αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ο τρόπος με τον οποίο διαστρέβλωσαν όσα είπα, επιβεβαιώνει το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι αντίστοιχες πρωθυπουργικές επισκέψεις συνδυάζονται με αποδέσμευση μέτρων για τους πληγέντες, που προϋποθέτει φυσικά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των καταστροφών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων.

Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα για να τους χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να τους πει «τι να τις κάνετε τις αποζημιώσεις, θα τις φάτε» όπως προφανώς πιστεύουν στη Κουμουνδούρου!

Τέλος, επειδή τους άρεσαν πολύ οι «εργάσιμες ημέρες», ας μας θυμίσουν μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ