Παραλήρημα Πολάκη κατά Κικίλια και Σύψα: “Λέτε ψέμματα ότι φταίνε οι μετανάστες”

922

Νέο παραλήρημα του Παύλου Πολάκη μέσω των social media που δεν άφησε ασχολίαστες τις πληροφορίες ότι ένα μεγάλο μέρος των νοσούντων  του κορωνοϊού είναι μετανάστες, οι οποίοι πλέον αποτελούν και την πλειοψηφία και των νοσηλευομένων στα νοσοκομεία της Αττικής.

Σύμφωνα με τον πρώην υπουργό υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση αποδείχτηκε ανεπαρκής στην προετοιμασία του συστήματος υγείας για την έλευση του δεύτερου κύματος της επιδημίας του κορονοϊού.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας σημείωσε στη νέα του ανάρτηση ότι η κυβέρνηση είχε έξι μήνες να ετοιμάσει το σύστημα αλλά δεν το έκανε γιατί: «δεν θέλατε, γιατί είστε ορκισμένοι νεοφιλελεύθεροι και παθαίνετε αλλεργικό σοκ όταν αναγκάζεστε να αναγνωρίσετε την αξία του Δημόσιου Συστήματος Υγείας και αφετέρου γιατί δεν μπορείτε αφού δεν ξέρετε».

Παράλληλα, ο Παύλος Πολάκης εκτόξευσε «πυρά» κατά του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια και του λοιμωξιολόγου Νίκου Σύψα διότι «προσπαθούν να δικαιολογηθούν λέγοντας πως φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη (διατηρείται η πρωτότυπη σύνταξη του κ. Πολάκη):

Της ΑΧΡΗΣΤΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ !!!!

Είχατε 6 μήνες (και με τη δικιά μας κάλυψη που κακώς τελικά σας δόθηκε τόσο απλόχερα) να ετοιμάσετε το σύστημα !!!

ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ,αφενός γιατί ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ γιατί είστε ορκισμένοι νεοφιλελεύθεροι και παθαίνετε αλλεργικό σοκ όταν αναγκάζεστε να αναγνωρίσετε την ΑΞΙΑ του Δημοσίου Συστήματος Υγειας και αφετέρου

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ !!!!

Σας ΕΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ «ΑΡΙΣΤΟΙ» αλλά ΑΧΡΗΣΤΟΙ!!!(Γι αυτό προσφέρθηκα να βοηθήσω αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ!!)

ΝΤΡΟΠΗ σου Σύψα,ΝΤΡΟΠΗ σου Βασίλη Κικίλια να προσπαθείτε να δικαιολογηθείτε λέγοντας πως φταίνε οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που και καλά δεν είχατε υπολογίσει!!!!!!!! Πρώτον λέτε ΨΕΜΜΑΤΑ (οι μετανάστες είναι κυρίως νεανικός πληθυσμός και δε νοσεί βαρειά) και δεύτερον ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ!!

Τρίτον και σημαντικότερο:Μην γαργαλατε τα ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ τμημάτων του πληθυσμού για να ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ!!!!

ΥΓ Εσυ ρε ΣΥΨΑ είχες περάσει και από την Πανσπουδαστικη….. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ;;;;