today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Ο Μέσι βοηθάει ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Ο Λιονέλ Μέσι είναι νέος πρεσβευτής της OrCam Technologies, ισραηλινής εταιρείας που κατασκευάζει συσκευές που βοηθούν άτομα με προβλήματα όρασης.

Η εταιρεία μάλιστα, στο πλαίσιο της συμφωνίας, πραγματοποίησε αιφνιδιαστική συνάντηση μεταξύ του Μέσι και δεκάδων ατόμων με προβλήματα όρασης από διάφορα μέρη του κόσμου.

Η επιλογή των συμμετεχόντων, όπως αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα lajugandafinanciera, έγινε μέσα από ιστορίες και βίντεο που είχαν σταλεί στην εταιρεία.

«Ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Η συνάντηση με αυτούς τους ανθρώπους από όλον τον κόσμο ήταν μια πραγματικά μαγική και εμπνευσμένη στιγμή. Βλέποντας πώς καθένα από τα μέλη της «ομάδας ονείρων» χρησιμοποιεί τις λειτουργίες του OrCam MyEye, καθίσταται σαφές ότι πρόκειται για μια συσκευή που θα αλλάξει την ζωή των χρηστών της. Είμαι πολύ υπερήφανος που είμαι πρεσβευτής της OrCam», είπε ο Λιονέλ Μέσι.

«Ό,τι μπορεί να γίνει για να βελτιώσει την ζωή των ανθρώπων που είναι τυφλοί ή έχουν περιορισμένη όραση, είναι απίστευτο. Χάρη στο OrCam, μπορώ να βοηθήσω να συμβεί αυτό», πρόσθεσε.

Μεταξύ αυτών που επιλέχθηκαν ήταν ο Μιζέλ Κόνραντο, πρόεδρος της βραζιλιάνικης Παραολυμπιακής Επιτροπής, κορυφαίος παίκτης ποδοσφαίρου σάλας στον κόσμο το 1998.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ