today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Τηλεδιασκέψεις X.Θεοχάρη με φορείς του τουρισμού

Σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού είχε το τελευταίο διήμερο ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης ενόψει της επικείμενης παρουσίας του στο «Thessaloniki Helexpo Forum» που διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO Α.Ε.

Ειδικότερα, ο Υπουργός Τουρισμού πραγματοποίησε τηλεδιασκέψεις με εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ), του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΤΕΕΑ), της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Συνδέσμου Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιρειών (ΣΑΑΕ), της Ένωσης Ελληνικών Αεροπορικών Εταιρειών (ΕΕΑΕ), της fedHATTA και της HATTA, του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ), της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ), της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Υπαίθριων Δραστηριοτήτων Αναψυχής (ΣΕΤΕΥΔΑ) και της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας.

Ο κ. Θεοχάρης αφουγκράστηκε τα προβλήματα όλων των κλάδων, συζήτησε μαζί τους για περιθώρια βελτίωσης σε οικονομικό και θεσμικό πλαίσιο και δεσμεύτηκε για περαιτέρω επικοινωνία και συνεργασία στο προσεχές διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ