today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Σε δύο μέρη η φετινή διαδικασία του ντραφτ του ΝΒΑ

Σε δύο μέρη θα εξελιχθεί η φετινή διαδικασία του ντραφτ του ΝΒΑ, με το πρώτο μέρος να έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Σεπτεμβρίου και το δεύτερο να διαρκεί μέχρι και τη νύχτα της εκδήλωσης του ντραφτ. Η Λίγκα ενημέρωσε σχετικά τους γενικούς διευθυντές των ομάδων του ΝΒΑ, μέσω τηλεδιάσκεψης χθες Παρασκευή (11/9).

Σύμφωνα με το πλάνο της Λίγκας, οι υποψήφιοι παίκτες θα κληθούν να στείλουν τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, στις οποίες θα υποβληθούν από όπου θα βρίσκονται μαζί με video της συνέντευξής τους. Θα συμπεριλαμβάνονται καθοδηγούμενες προπονήσεις εντός παρκέ, αλλά όχι ατομικές προπονήσεις. Το πρώτο μέρος θα έχει διάρκεια από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου.

Στο δεύτερο μέρος, στις ομάδες θα επιτρέπεται να πάρουν δια ζώσης συνέντευξη από τους παίκτες. Το στάδιο των συνεντεύξεων θα αρχίσει στα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Νοεμβρίου.

Αρχικά το ντραφτ του ΝΒΑ για το 2020 ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον Ιούνιο, εν συνεχεία μετατέθηκε ελέω κορονοϊού για τον Οκτώβριο και τελικά πήρε νέα μετάθεση για τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Η επιλογή Νο1 στο ντραφτ του ΝΒΑ 2020 ανήκει στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ