today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Η ΟΝΝΕΔ συνδράμει το βιβλιοπωλείο των αστέγων

Στο βιβλιοπωλείο- παλαιοπωλείο των αστέγων βρέθηκε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης, μαζί με τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πίστη Κρυσταλλίδου, το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής Νίκο Σιαδήμα, τον Υπεύθυνο Οργανώσεων Αττικής Απόστολο Γούτα και μέλη της γαλάζιας Οργάνωσης, όπου συνάντησαν τον Λεωνίδα Κουρσούμη, εμπνευστή της ιδέας ο οποίος βρέθηκε ο ίδιος άστεγος και σκέφτηκε τη δημιουργία ενός χώρου ιδιοκτησίας αστέγων, στον οποίο θα μπορούσαν να πωλούνται βιβλία προκειμένου να συνεισφέρει στις ανάγκες τους.

Ο χώρος στον οποίο στεγάζονται βρίσκεται στην Πειραιώς 132 και εκεί κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει σπάνιες εκδόσεις βιβλίων αλλά και νεότερες, να τις αγοράσει ή και να συμμετέχει ως εθελοντής.

Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης δήλωσε: «Θα είμαστε στο πλευρό αυτής της προσπάθειας προσφέροντας εθελοντική εργασία για τις ανάγκες του βιβλιοπωλείου. Καλούμε τα μέλη μας να συνδράμουν αυτή την προσπάθεια και να αγοράσουν βιβλία στηρίζοντας αυτή την αξιέπαινη και φιλόδοξη προσπάθεια. Ο κ. Κουρσούμης είναι ένας άνθρωπος που δίνει ένα μάθημα ζωής σε όλους μας, ότι παρά τις δυσκολίες δεν σταματάμε να παλεύουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ