today-is-a-good-day
22.6 C
Athens

Επισκέψεις σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων από τη Δ.Μιχαηλίδου

Επισκέψεις σε Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και Χρονίως Πασχόντων σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιεί η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, προκειμένου να ενημερωθεί για την τήρηση των νέων για την προστασία από τον κορονοϊό.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η υφυπουργός Εργασίας επισκέφτηκε δομές στην Αθηνά, την Κόρινθο, τη Θήβα και τη Χαλκίδα και ενημερώθηκε για τα μέτρα που τηρούν οι δομές τόσο για την προστασία των φιλοξενουμένων, όσο και των εργαζομένων.

Από αύριο, θα ξεκινήσει σειρά επισκέψεων σε δομές στην Περιφέρεια και, συγκεκριμένα, στα Ιωάννινα, το Μεσολόγγι, την Πάτρα και το Αίγιο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, από το περασμένο Σάββατο, με τη δημοσίευση της σχετικής Κοινής Υπουργικής Απόφασης για όλες τις Μονάδες Φροντίδας Ηλικιωμένων και τις δομές που φιλοξενούν χρονίως πάσχοντες, ισχύουν ειδικά μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό τόσο των φιλοξενούμενων, όσο και των εργαζόμενων και διεξάγονται τακτικοί έλεγχοι για την ορθή εφαρμογή τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ