today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Πάρτε ξεκάθαρη θέση για τις μάσκες και το άνοιγμα σχολείων

“Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας απέδειξε σήμερα τι σημαίνει κοινωνική πολιτική στην πράξη (δωρεάν μάσκες και εμβόλιο σε όλους τους πολίτες) κόντρα σε μια ανέξοδη, φλύαρη και ουσιαστικά ανύπαρκτη «κοινωνική πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ που εξαντλείται στην αντιπολιτευτική αμηχανία των fake news” αναφέρει σε ανακοίνωσή της, με την οποία ζητά από την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει ξεκάθαρη θέση για τη χρήση μάσκας και το άνοιγμα των σχολείων, η ΝΔ.

“Η εικόνα πλέον είναι καθαρή σε όλους και η κοινωνία καταλαβαίνει τι σημαίνει να κυβερνά μια σοβαρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική κυβέρνηση, νιώθοντας τυχερή που δεν θα χρειαστεί να μάθει ποτέ τι θα γινόταν αν ο κορωνοιός αποτελούσε «στραβή» προηγούμενης «βάρδιας» και αντιμετωπιζόταν με πρωτόκολλα made by Καρανίκας” επισημαίνει το κόμμα της Πειραιώς.

“Περιμένουμε ακόμα από την αξιωματική αντιπολίτευση να πάρει ξεκάθαρη θέση σχετικά με την χρήση της μάσκας και το άνοιγμα των σχολείων. Θα συνταχθεί ανοιχτά και καθαρά με την επιστημονική κοινότητα και την κοινή λογική ή θα συνεχίσει να φλερτάρει με τις πάσης φύσεως κηραλοιφές πίσω από τη μάσκα της διεύρυνσης στο προοδευτικό κέντρο;” καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Κ. Μητσοτάκης: Δωρεάν για όλους τους Ελληνες το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Με εντολή Κ.Μητσοτάκη δωρεάν οι μάσκες στα σχολεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ