today-is-a-good-day
21 C
Athens

Συνωστισμός μέχρι πρωίας στη Ζάκυνθο παρά το κλείσιμο των καταστημάτων στις 12 (video)

Δεν φαίνεται να αποδίδει το μέτρο του κλεισίματος των καταστημάτων στις 12 το βράδυ. Στη Ζάκυνθο και συγκεκριμένα στον Λαγανά, σύμφωνα με το zantereport.gr το γλέντι μεταφέρθηκε στην παραλία, σε καθεστώς απόλυτου και ανεξέλεγκτου συνωστισμού.

Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ, τα κλαμπ και τα μπαρ του Λαγανά έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως υποχρεώθηκαν από τα νέα μέτρα, ωστόσο η διασκέδαση μεταφέρθηκε και… συνωστίστηκε στην παραλία, όπου δεκάδες νεαροί και νεαρές εν ευθυμία, συγκεντρώθηκαν και συνέχισαν να πίνουν και να διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν και που αναρτήθηκαν στα social media.


Πέραν του συνωστισμού και του ανεξέλεγκτου του πράγματος στην παραλία του Λαγανά, προβληματισμός υπάρχει και από την κατάσταση στην οποία  αφήνουν την παραλία φεύγοντας. Οι λουόμενοι το πρωί αντίκρυσαν μια άθλια κατάσταση με σκουπίδια, μπουκάλια, αρκετά από αυτά σπασμένα με κίνδυνο να προκαλέσουν σοβαρούς τραυματισμούς και πολλές από τις γνωστές αμπούλες γέλιου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ