today-is-a-good-day
19 C
Athens

ΠΑΟΚ: Αρνητικά τα νέα τεστ για κορωνοϊό

Σε διαδικασία προπόνησης, μετά την επιστροφή στη βάση του (10/8) από τη Μαγνησία και το ρεπό που είχε την Τρίτη (11/8), επέστρεψε σήμερα το απόγευμα (12/8), στη Νέα Μεσημβρία, ο ΠΑΟΚ. Πρακτική που συνοδεύτηκε και με θετικά νέα, καθώς αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν εκ νέου τα στελέχη του αγωνιστικού τμήματος του «Δικεφάλου».

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Ροντρίγκο Σοάρες και Ντόουγκλας Αουγκούστο, λόγω των προβλημάτων τους.

Εκτός προετοιμασίας παραμένουν τα δύο κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα, έχοντας αμφότερα διαφορετικό πρωτόκολλο σε ό,τι αφορά το χρονικό σημείο που θα επανακάμψουν κανονικά στο γήπεδο για τον «Δικέφαλο».

Αύριο το μεσημέρι (14:30), επιπλέον, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Νίκα Νινούα. Με την άφιξή του σε ελληνικό έδαφος ο 21χρονος Γεωργιανός μέσος θα επισημοποιήσει τη συμφωνία συνεργασίας στην οποία έχει καταλήξει, σε προφορικό επίπεδο, με τον ΠΑΟΚ.

Με ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ακόμη, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης εξέφρασε τη συμπαράστασή του στον επίτιμο πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, για τις δύσκολες ώρες που βιώνει με την υγεία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ