today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Κέρκυρα: Κλείνει το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο με σύσταση ΕΟΔΥ

Κλειστό είναι από σήμερα το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας (ΕΑΚΚ), μετά από σύσταση του ΕΟΔΥ, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού σε δύο αθλήτριες του κρίκετ.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, Σταμάτης Λυκούρης, μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση, από το ΕΟΔΥ, των δύο θετικών κρουσμάτων σε αθλήτριες του κρίκετ, αποφασίστηκε από τη διοίκηση του ΕΑΚΚ η αναβολή όλων των πρωταθλημάτων κρίκετ, καθώς και η αναβολή της διεξαγωγής όλων των αθλημάτων, προκειμένου το Αθλητικό Κέντρο να απολυμανθεί και να ακολουθηθούν πιστά όλες οι οδηγίες που θα δοθούν από τον ΕΟΔΥ».

«Ξεκινήσαμε από σήμερα την απολύμανση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας, ενώ περιμένουμε τα αποτελέσματα από 20 αθλητές που έχουν υποβληθεί σε διαγνωστική εξέταση ανίχνευσης κορονοϊού, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το προσωπικό του ΕΑΚΚ. Το Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας θα παραμείνει κλειστό, ενώ θα επαναλειτουργήσει μετά τις νέες οδηγίες που θα λάβουμε από τον ΕΟΔΥ» κατέληξε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Λυκούρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ