today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Ψινάκης για φωτιά στο Μάτι: Εχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη

Προσήλθε το πρωί ο πρώην Δήμαρχός Μαραθώνος Ήλίας Ψινάκης στον ανακριτή Αθανάσιο Μαρνέρη που χειρίζεται τη δικογραφία για το Μάτι, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 8 Σεπτεμβρίου προκειμένου να απολογηθεί.

Ο πρώην Δήμαρχος, ο οποίος είναι ένας ένας εκ των 20 κατηγορούμενων για την φονική λαίλαπα του Ιουλίου του 2018 στην Ανατολική Αττική με τους 102 νεκρούς, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Δημήτρη Κουσιουρή ζήτησε από τον ανακριτή την προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί από την δικογραφία που έχει σχηματιστεί.

Εξερχόμενος του ανακριτικού γραφείου κ. Ψινάκης δήλωσε ότι «στην τεράστια αυτή τραγωδία που τόσοι άνθρωποι πέθαναν με φριχτό θάνατο πρέπει όσοι από εμάς εμπλέκονται ή έχουν οποιαδήποτε ευθύνη να τιμωρηθούν πραγματικά. Και για τη μνήμη των νεκρών και τη δικαίωση αυτών των ανθρώπων που χάθηκαν και για να μην ξαναγίνει. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν πιστεύει ότι δεν έκανε κάτι που έπρεπε να κάνει απάντησε, απάντησε: «Αυτό θα το αποφασίσει η Δικαιοσύνη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ