today-is-a-good-day
24.6 C
Athens

“Πάμε Ζάκυνθο” με το ευρηματικό σποτ του Επιμελητηρίου

Στον αέρα είναι πλέον το ευρηματικό σποτ της χρηματοδοτούμενης αποκλειστικά από το Επιμελητήριο, καμπάνιας εξωστρέφειας με τίτλο “Πάμε Ζάκυνθο”.

Το σποτ είναι αποτέλεσμα συνεργασίας γνωστών στο ευρύ κοινό και διακεκριμένων, ο καθένας στον τομέα του, Ζακυνθινών, όπως ο πρωταγωνιστής Κώστας Κόκλας και η συμπρωταγωνίστριά του Λουίζα Πυριόχου οι οποίοι κινήθηκαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τώνυ Λυκουρέση, πάνω σε κείμενο του άγγελου Πυριόχου, υπό την πρωτότυπη μουσική του Παναγιώτη Μαρίνου.

Το Επιμελητήριο Ζακύνθου δημιούργησε μια ιστοσελίδα στην οποία συγκέντρωσε ειδικές τιμές και εκπτώσεις από τις επιχειρήσεις της Ζακύνθου αποκλειστικά για το ελληνικό ταξιδιωτικό κοινό: 

“Σε αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες πήραμε την πρωτοβουλία να κάνουμε τη Ζάκυνθο ακόμα πιο ελκυστική και να διευκολύνουμε οικογένειες, ζευγάρια και παρέες από όλη την Ελλάδα να κάνουν προσιτές διακοπές στον τόπο μας.

Η Ζάκυνθος είναι εύκολα προσβάσιμη από την Αθήνα, την Πελοπόννησο και τις βορειότερες περιοχές της χώρας. Το σύντομο θαλάσσιο ταξίδι διάρκειας μιας ώρας γίνεται με συχνά δρομολόγια μέσω Κυλλήνης. Εξερευνήστε τις επιμέρους ενότητες της ιστοσελίδας και βρείτε την κατάλληλη για εσάς προσφορά. Παρακολουθήστε μας επίσης στο Facebook (#pameZakyntho), ώστε να ενημερώνεστε για νέες εκπτώσεις και προσφορές.

Ελκυστικές προσφορές για διακοπές στη Ζάκυνθο https://pamezakyntho.gr  ”

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μία καμπάνια η οποία υλοποιείται και χρηματοδοτήθηκε αποκλειστικά από το Επιμελητήριο Ζακύνθου, καθώς κανείς άλλος, μεταξύ αυτών η Περιφέρεια και ο Δήμος και παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις, δεσμεύσεις και μεγαλοστομίες για οικονομική και όχι μόνο υποστήριξη της καμπάνιας εξωστρέφειας της Ζακύνθου, δεν συνέβαλε το παραμικρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ