today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά από την Κυριακή ο Γ.Βαρουφάκης

Περιοδεία στην Κρήτη ξεκινά από την Κυριακή 19 Ιουλίου ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας και γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, όπου, μεταξύ άλλων, θα παρουσιάσει αναλυτικά την πρόταση νόμου του ΜέΡΑ25 «για την προστασία των πολιτών από την οικονομική κρίση», σύμφωνα με σχετική ανκοίνωση. Μαζί του θα είναι η αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Αττικής, Σοφία Σακοράφα, η βουλευτής Α’ Αθήνας Αγγελική Αδαμοπούλου, ο βουλευτής Ηρακλείου Κρήτης Γιώργος Λογιάδης, καθώς και στελέχη του ΜέΡΑ25.

Αναλυτικά, στο Ηράκλειο τη Δευτέρα 20 Ιουλίου στις 10.00 π.μ. ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα επισκεφθεί το «Βενιζέλειο Νοσκοκομείο» όπου αρχικά θα ενημερωθεί από τη διοίκησή του και στη συνέχεια θα έχει ενημερωτικές συναντήσεις με τους γιατρούς και τους εργαζόμενους. Στο πλαίσιο της εκστρατείας, «ΜέΡΑ Αλληλεγγύης», που οργανώνει το κόμμα για κοινωνική στήριξη, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα γίνει δωρεά 2.000 μασκών ατομικής προστασίας προδιαγραφών FFP2, για την ενίσχυση του έργου της ΜΕΘ και του τμήματος επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Στις 11.15 π.μ. ο κ. Βαρουφάκης θα βρίσκεται στο Εργατικό Κέντρο όπου θα ενημερωθεί από τη διοίκησή του.

Στις 13.00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στον πολυχώρο «Μαρίνα Cafe», στο λιμάνι του Ηρακλείου, ενώ τo απόγευμα 18.00 – 20.00 μ.μ., το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 με επικεφαλής τον κ. Βαρουφάκη θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και με φίλους του κόμματος, επίσης στο «Μαρίνα cafe».

Την Τρίτη 21 Ιουλίου ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 με το κλιμάκιο των βουλευτών και στελεχών του κόμματος θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια στο Ρέθυμνο για επαφές και συναντήσεις με τους τοπικούς φορείς, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος.

Την Τετάρτη 22 Ιουλίου θα βρίσκεται στα Χανιά όπου στις 13.00 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο «Καφέ Κήπος» και θα έχει σειρά επαφών και συνεργασιών με τους τοπικούς φορείς, τα μέλη και τους φίλους του ΜέΡΑ25.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ