today-is-a-good-day
23.9 C
Athens

Επιστρέφει στη Ρεάλ ο Κασίγιας

Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, την ομάδα που δοξάστηκε, κατάκτησε τα πάντα ως ποδοσφαιριστής και έγινε γνωστός στα πέρατα της γης, είναι ο Ίκερ Κασίγιας. Όχι πλέον, ως παίκτης, αλλά ως ειδικός σύμβουλος του προέδρου της «βασίλισσας» Φλορεντίνο Πέρεθ.

Όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ, ο σπουδαίος πρώην διεθνής γκολκίπερ της Ρεάλ και της Εθνικής Ισπανίας, έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση των «μερένχες» και μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, επιστρέφοντας στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, έπειτα από 5 χρόνια.

Ο ρόλος του Κασίγιας, επί της ουσίας θα είναι ο ίδιος με αυτόν που είχε ο Ζινεντίν Ζιντάν, δίπλα στον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, πριν αρχίσει την ενασχόλησή του με τα αγωνιστικά τμήματα της «βασίλισσας».

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ, που «κρέμασε» τα γάντια του το 2019, έπειτα από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ως ποδοσφαιριστής της Πόρτο, είχε δείξει ενδιαφέρον για να εμπλακεί με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας, αλλά στην πορεία απέσυρε την υποψηφιότητά του ως πρόεδρος, πολύ πριν τις αρχαιρεσίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ