today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

“Ευχαριστώ 2 ανθρώπους” – Η ανάρτηση του Αδ.Γεωργιάδη για τη δίωξη της Ε.Τουλουπάκη

Με αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα από τη στιγμή που του τηλεφώνησε ο Γιάννης Στουρνάρας, ξεκίνησε την ανάρτησή του, για τη δίωξη κατά της εισαγγελέως Ελένης Τουλουπάκη, ο υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

Στο κείμενό του, μεταξύ άλλων, περιγράφει πως αντέδρασε όταν ενημερώθηκε πως το όνομά του εμπλέκεται σε μια “μεγάλη υπόθεση γύρω από τη Novartis”.

“Θυμάμαι τον εαυτό μου να του λέει: «τί λες ρε Γιάννη εμάς που κόψαμε την δαπάνη 1δις € και που οι Φαρμακοβιομήχανοι μας έβριζαν σε όλες τις εκλογές που τα είχαν βρει με τον Σύριζα; Ανοησίες σου λένε…» Τόσο αφελής ήμουν…διότι πάντα πίστευα ότι ο καθαρός και έντιμος δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτε και ότι οι Εισαγγελείς αποκλείεται να έβλεπαν την δουλειά μου στο Υπουργείο και να μήν καταλάβαιναν αμέσως το γελοίο των καταγγελιών”.

Στη συνέχεια ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει πως δεν έχει πρόθεση να αναλύσει την ουσία της σκευωρίας (σ.σ. στο Facebook) και συμπληρώνει πως η συζήτηση στη Βουλή για το πόρισμα θα διαφωτίσει την Κοινή Γνώμη. “Θα πω μόνον ότι η σημερινή μέρα είναι μία ημέρα Δικαίωσης” επισημαίνει.

“Σέβομαι το τεκμήριο της αθωότητας της κυρίας Τουλουπάκη και πραγματικά έχω αγωνία να ακούσω την δική της εξήγηση γιατί παραβίασε τόσους νόμους στην προσπάθεια της να μας καταστρέψει (κυρίως εμένα, τον Λοβέρδο, τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα) όμως πιστεύω ότι σε μία Δημοκρατία που σέβεται τον εαυτό της η ιδέα ότι ένας Εισαγγελέας μπορεί ανεξέλεγκτος να σπιλώνει ανθρώπους παραβιάζοντας ακόμη και το Σύνταγμα δεν είναι ανεκτή” αναφέρει σε άλλο σημείο.

Ο κύριος Γεωργιάδης κλείνει την ανάρτησή του με υστερόγραφο, στο οποίο ευχαριστεί τόσο τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, όσον και τον πρώην πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

“Δημόσιο Ευχαριστώ χρωστώ σε δύο ανθρώπους, στον Κυριάκο Μητσοτάκη που με στήριξε από την αρχή σε αυτή την περιπέτεια χωρίς αστερίσκους πιστεύοντας στην εντιμότητα μου και στον Αντώνη Σαμαρά του οποίου η υπόσχεση ότι θα τους πάει μέχρι τέλους έγινε σκοπός ζωής, όχι για μας αλλά για την Δημοκρατία μας”.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ