today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

ΜέΡΑ 25: Αποχωρήσεις στελεχών με αιχμές κατά Γ.Βαρουφάκη και Δ.Στράτου

Εσωκομματικούς τριγμούς λόγω… οικογενειοκρατίας προκαλούν στο ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη οι παραιτήσεις τριών στελεχών τα οποία, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφήσουν αιχμές για τη λειτουργία του κόμματος αλλά και για την σύζυγο του πρώην υπουργού Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, ο Π. Φλωρόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook, την οποία συνυπογράφει και ο Αριστοτέλης Παναγόπουλος, αφήνει αιχμές κατά του γραμματέα του ΜέΡΑ 25, όσο και κατά της συζύγου του, Δανάης Στράτου. Μας φόρεσε στο κόμμα την σύζυγο του, η οποία δεν έχει βιοποριστεί ποτέ στη ζωή της, κάνοντας δημόσιες παρεμβάσεις και αναλαμβάνοντας θέση στο κόμμα. υπάρχουν άλλες οικογένειες, σύζυγοι, παιδιά, ανίψια που κατέχουν αρκετές έμμισθες θέσεις εντός του κόμματος, αναφέρουν χαρακτηριστικά στην ανάρτησή τους.

Γιατί αποχωρούμε από το ΜέΡΑ25 ; Οι λόγοι είναι πάρα πολλοί , στο παρακάτω κείμενο θα αναφέρουμε ενδεικτικά μερικούς…

Gepostet von Aris Panagopoulos am Montag, 13. Juli 2020

Στο ίδιο μήκος είναι και η ανακοίνωση της κ. Νταλή, η οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι “Εδώ και πολύ καιρό, νιώθω “ξένο σώμα”, χωρίς να με συνδέει τίποτα με τις “οικογένειες” και τις “παρέες” που κυριαρχούν στο κόμμα”.

Στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές έδωσα όλη μου την ψυχή ως υποψήφια βουλευτής του ΜέΡΑ25 στη Βοιωτία. Οι πολίτες της…

Gepostet von Rania Dalli am Montag, 13. Juli 2020

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ