today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Το story που ανέβασε ο Α.Τσίπρας διαβάζοντας για το ταξίδι στα Κουφονήσια

Με διάθεση αυτοσαρκασμού σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας ένας άρθρο από τη χιουμοριστική ιστοσελίδα tokoulouri.com, το οποίο αναφερόταν στο πρόσφατο ταξίδι του στα Κουφονήσια.

«Πώς διάολο βρέθηκε στα Κουφονήσια προσπαθεί να θυμηθεί τις τελευταίες τρεις ημέρες ο Αλέξης Τσίπρας» έγραφε το κείμενο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στις ιστορίες του, φωτογραφία με τον εαυτό του να διαβάζει το κείμενο και έγραψε “Ακόμα προσπαθώ”, επισημαίνοντας τον επίσημο λογαριασμό της ιστοσελίδας.

Ολόκληρο το άρθρο που διάβασε ο Αλέξης Τσίπρας

Στις μικρές Κυκλάδες εξακολουθεί να βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πίνοντας τσίπουρα σε γνωστή ταβέρνα των Κουφονησίων. Ο πρώην πρωθυπουργός κάθεται σκυθρωπός και προβληματισμένος στην καρέκλα του, ρωτώντας την παρέα του πότε και υπό ποιες συνθήκες βρέθηκε εκεί. Το μόνο που θυμάται με σιγουριά ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως το Σάββατο το βράδυ κανόνισε να βγει για μπύρες με συντρόφους του στο κέντρο της Αθήνας.

Η βραδιά, ωστόσο, πολύ γρήγορα ξέφυγε, με τις αναμνήσεις από ένα σημείο και μετά να είναι θολές. Το επόμενο πράγμα που θυμάται ο πολιτικός είναι να ξυπνάει σε γραφική παραλία του νησιού, φορώντας τα ίδια ρούχα στα οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Προς το παρόν, ο κ. Τσίπρας δεν σκοπεύει να κουνηθεί, διαβάζοντας την εφημερίδα του ενώ τρώει τους μεζέδες του πίνοντας τσίπουρα, ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα καταφέρει τουλάχιστον να θυμηθεί τι μέρα είναι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ